KMSKA

Schoon, schoner, schoonst!lees meer

Partnerships

KMSKA

Schoon, schoner, schoonst!

Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen biedt met haar rijkdom aan culturele schatten een gigantische meerwaarde voor de Antwerpse kunstensector en de internationale naam en faam van Antwerpen. Als monumentaal bouwwerk midden in de stad creëert het een bruisende ontmoetingsplaats waar jong en oud uit verschillende culturen hun liefde voor kunst delen.

In een wereld waarin het gedrag van toeristen, lokale bezoekers en/of kunstliefhebbers sterk evolueert is het een blijvende uitdaging om een brede waaier aan doelgroepen te bereiken en te betrekken in een consistent verhaal. Als cultureel-historisch baken heeft het KMSKA een opmerkzame rol te vervullen in kennisoverdracht, participatie, educatie en het aanmoedigen van initiatief. Partnerships spelen een belangrijke rol in het bijdragen aan deze doelstellingen. Geëngageerde, innovatieve en/of participatieve partnerships hebben het potentieel om, aanvul­lend op de bestaande communicatiekanalen van KMSKA de ideale spreekbuis te zijn en het bereik te vergroten naar de verschillende doelgroepen toe.

Vanuit de ervaring en het netwerk die Zanzibar heeft opgebouwd binnen evenementiële- en culturele wereld gaan we op zoek naar partners en beheren we in nauwe samenwerking met het KMSKA-team de lopende partnerships.

Projectfiche
Klant: Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen
Sinds: 2021
Locatie: Antwerpen
kmska.be/KMSKA/kmska_museum