Eerste editie Love Tomorrow Conference: groot succes én uitverkocht

05|08|2022

Eerste editie Love Tomorrow Conference: groot succes én uitverkocht

Zanzibar zette haar organisatorische schouders mee onder Love Tomorrow Conference. Geen beats maar sublieme internationale sprekers, met tussendoor acts van wereldniveau. Als topper kregen we intellectuele rockster Yuval Noah Harari over de vloer.

Op 28 juli ging de eerste editie van Love Tomorrow Conference door. Een duurzaamheidsconferentie op de terreinen van Tomorrowland, met als decor de prachtige Freedom stage.

De volledige conferentie kan hier opnieuw bekeken worden.

Met zo’n 4.000 bezoekers was Love Tomorrow Conference vanaf haar eerste editie uitverkocht.  Architecten van morgen gingen dieper in op vier cruciale thema’s.

Meest opvallende topspreker was historicus, filosoof en auteur Yuval Noah Harari, een intellectuele rockster die zalen over de hele wereld uitverkoopt. Zijn boeken Sapiens, Homo Deus en 21 lessen voor de 21e eeuw werden wereldwijde bestsellers. De boeken zijn vertaald in 60 talen en wereldwijd zijn er zo’n 30 miljoen exemplaren verkocht. Ook op het programma: David Sirota, de scenarist van Netflixfilm ‘Don’t Look Up’, Ali Tabrizi, de maker van de veelbesproken documentaire ‘Seaspiracy’, de Zweedse dj en activiste Ida Engberg en de Vlaamse oprichter van Foodmaker Lieven Vanlommel.