ZORA vaccinatiecentrum

lees meer

Events

ZORA vaccinatiecentrum

Zanzibar kreeg vanuit het lokale bestuur van ELZ ZORA de vraag om vanaf 1 februari 2021 het vaccinatiecentrum in de AED Studios in Lint logistiek en organisatorisch uit te rollen naar 8 vaccinatielijnen. Deze opdracht omhelst de volledige dagdagelijkse coördinatie via centrummanagement en operationeel leidinggevenden, registratie- en uitnodigingsmanagement via Doclr, alsook de werving, administratie en registratie van het niet-medisch personeel via HR-management. Daarnaast namen we ook enkele creatieve acties en communicatiecampagnes in en rond het centrum voor onze rekening, met o.a. een videocampagne voor social media, een selfie-kubus, lokale kunst en de digitale uitgave van een tweewekelijkse nieuwsbrief De Prikker.

Met veel enthousiasme en professionele knowhow bouwden we met ons team het VC uit tot één van de hipste en best draaiende centra van Vlaanderen. De opdracht loopt alvast tot eind november 2022.

Projectfiche
Klant: Lokale besturen van Mortsel (penhoudend), Lint, Hove, Boechout, Edegem en Kontich & ELZ ZORA: eerstelijnszorg Zuidoostrand Antwerpen
Sinds: 1 februari 2021
Locatie: AED Studios