Love Tomorrow Conference

Sustainability Conferencelees meer

Events

Love Tomorrow Conference

Sustainability Conference

Op 28 juli ging de eerste editie van Love Tomorrow Conference door. Een duurzaamheidsconferentie op de terreinen van Tomorrowland, met als decor de prachtige Freedom stage.

Zanzibar zette haar organisatorische schouders mee onder Love Tomorrow Conference. Van A tot Z speelde Zanzibar een rol in de voorbereiding van de duurzaamheidsconferentie.

Zowel voor de productie, in samenwerking met Tomorrowland, als het volledige inhoudelijke luik waarbij de programmatie van  de conferentie, de artistieke invulling en alles wat daarbij komt kijken door Zanzibar gecoördineerd werd.

Ook de volledige communicatie en marketing van deze eerste editie werd door het communicatieteam van Zanzibar geleid.

Met zo’n 4.000 bezoekers was Love Tomorrow Conference vanaf haar eerste editie uitverkocht.  Architecten van morgen gingen dieper in op vier cruciale thema’s rond duurzaamheid.

Dit keer dus geen beats maar sublieme internationale sprekers op Tomorrowland, met tussendoor acts van wereldniveau. Meest opvallende topspreker was historicus, filosoof en auteur Yuval Noah Harari, een intellectuele rockster die zalen over de hele wereld uitverkoopt. Zijn boeken Sapiens, Homo Deus en 21 lessen voor de 21e eeuw werden wereldwijde bestsellers.

Ook op het programma: David Sirota, de scenarist van Netflixfilm ‘Don’t Look Up’, Ali Tabrizi, de maker van de veelbesproken documentaire ‘Seaspiracy’, de Zweedse dj en activiste Ida Engberg en de Vlaamse oprichter van Foodmaker Lieven Vanlommel.

Zeker is al dat Love Tomorrow Conference ook volgend jaar opnieuw zal doorgaan.

Tot dan kan je op de hoogte blijven via de verschillende kanalen.

Projectfiche
Klant: Love Tomorrow Foundation
Datum: 28 juli 2022
Sinds: 2022
Locatie: Tomorrowland
lovetomorrowconference.com/LoveTomorrowConference/lovetomorrowconference