DRIP Fest. 2022

A festival celebrating burger culture!lees meer

Events

DRIP Fest. 2022

A festival celebrating burger culture!

Een nieuwkomer in festivalland: DRIP fest!

Ambassadeurs Mathieu Terryn (Bazart) en Bockie De Repper werkten voordien al samen aan een gemeenschappelijke Instagram pagina, “Burgerplicht”, waarbij ze de beste burgers uit binnen- en buitenland uittesten. Dat idee brachten ze tot leven met DRIP fest. Een sterk concept en dito marketingvoering waardoor vanaf de eerste editie al meteen een grote opkomst gerealiseerd werd.

Op 3, 4 en 5 juni 2022 werd de Napoleonkaai aan het MAS, omgetoverd tot een waar hamburger-walhalla. De headliners van dit festival: pur-sang hamburger restaurants. Restaurants vanuit Parijs, Brussel, Rotterdam zakten af naar het Eilandje om hun burgers te vieren en te laten proeven aan de bezoekers. Naast burgers ook een rijkelijk assortiment aan alternatieve bieren en biologische wijnen als mooie aanvulling op de burgers. Voeg daar nog een pop-up sneaker-store, vinyl crafting, cocktails, pop-up petanque en hot-sauces torture test aan toe en je hebt het ideale recept voor het DRIP festival.

Zanzibar had de eer om samen met Mathieu, Bockie en het agency Debonair de fundamenten van deze eerste editie te leggen.

Uiteindelijk mochten we net geen 4.000 hongerige bezoekers verwelkomen op de eerste editie van DRIP, wat van deze editie meteen ook een geslaagde editie maakte.

Smaakt naar meer!

Projectfiche
Klant: Debonair
Datum: 3-5 juni 2022
Sinds: 2022
Locatie: Mas - Eilandje - Antwerpen
dripfest.be/dripfest.be