IN BEELD: Open Wervendag 2019 vanop de Oosterweelverbinding

20|05|2019

IN BEELD: Open Wervendag 2019 vanop de Oosterweelverbinding

Op zondag 19 mei zette de Werf van de Eeuw voor het eerst de deuren open. Nieuwsgierigen konden er ontdekken hoe de Oosterweelverbinding voor meer leefbaarheid, meer verkeersveiligheid en meer mobiliteit in de regio zullen zorgen.

Op vraag van Lantis, bouwheer van Oosterweel, creëerden we met Zanzibar speciaal voor de Open Wervendag een klein, gezellig en tot in de puntjes verzorgd pop-updorp op de Middenvijver op Anwterpen Linkeroever, tevens het start- en eindpunt van een wandel- en drie fietsroutes die de diverse werfzones in Zwijndrecht en Linkeroever combineerden.

Maar liefst 1500 bezoekers werden in het hart van de Oosterweelverbinding door onze hostessen verwelkomd met een leuk gadget en op weg geholpen met het downloaden van de speciale Oosterweel app en/of verder wegwijs gemaakt in de verschillende fietsroutes naar de 5 Oosterweelwerven. Wie nadien (of vooraf) nog even wou (na)genieten, kon in het pop-updorp terecht op het zomers terras voorzien van bar, streetfoodstalletjes en tal van leuke kinderanimaties.