BMW Live gaat live

24|09|2021

BMW Live gaat live

BMW is sinds 2019 trotse partner van de Live Nation concertagenda. Met meer dan 150 concerten per jaar op de teller is er voor ieder wat wils. Een partnership waar Zanzibar als go-between fungeert en BMW consulteert in het optimaal inspelen op de Live Nation concertagenda. Vandaag gaat de samenwerking met BMW nòg een stapje verder met BMW Live!

BMW Live is een op maat gemaakt ticketing- en loyaltyplatform rond de partnerships van BMW. Denk hierbij niet alleen aan rijplezier. Ook sport, lifestyle, kunst en muziek staan centraal in het nieuwste loyalty-programma. Sterker nog, de Live Nation concerten vertegenwoordigen het grootste deel van de exclusieve aanbiedingen en unieke belevingen aangeboden op BMW Live.

Met BMW Live ontwikkelde Zanzibar een inclusief loyalty-programma voor alle BMW-klanten en brengt het BMW-bestuurders dichter bij elkaar met unieke belevingen en exclusieve aanbiedingen. Bovenop de ontwikkeling en het beheer van het platform staat Zanzibar ook in voor de externe en interne communicatie rond BMW Live. Zanzibar speelt een doorgedreven rol in dit structureel partnership tussen Live Nation en BMW

Naast het structurele partnership met Live Nation Concerts is BMW vanaf 2022 ook hoofdpartner van TW Classic waarmee ze hun muzikale partnership nog meer kracht bij zetten. Er wordt actief ingezet op de wisselwerking tussen de gedeelde marketingdoelstellingen om zo de return en de impact van het partnership te maximaliseren.