05|08|2022

Eerste editie Love Tomorrow Conference: groot succes én uitverkocht

Zanzibar zette haar organisatorische schouders mee onder Love Tomorrow Conference. Geen beats maar sublieme internationale sprekers, met tussendoor acts van wereldniveau. Als topper kregen we intellectuele rockster Yuval Noah Harari over de vloer.

lees meer
17|07|2022

Recordaantal bezoekers op Feesten in het Stadspark

Op 9 & 10 juli genoten 9.000 bezoekers in de stralende zon van Feesten in het Stadspark. Bezoekers werden verwend met een prachtige line-up, heerlijk eten en een heel weekend vol met belevenissen in het Antwerpse stadspark. Volgend jaar meer van dat!

lees meer
10|06|2022

17 jaar ‘Geknipt om te winnen’ = 17 festivals deze zomer!

Geknipt om te winnen (Taillé pour Gagner ) is de alom gekende festivalpolsbandactie waarbij festivalbezoekers met hun Win for Life-toegangspolsbandje verschillende prijzen kunnen winnen aan de stand en/of via de website. Elk jaar komen tienduizenden festivalbezoekers voorbij de Win for Life-standen.

lees meer
25|09|2021

Zanzibar trotse partnerships consultant van KMSKA

The word is out! Op 25 september 2022 is het zover. Dan opent het KMSKA eindelijk de deuren. Als trotse partner hebben we hier reikhalzend naar uitgekeken.

lees meer

Het kruidige eiland
in de oceaan van events & marketing

Communication

Ook op het vlak van communicatie voelen we ons als een vis in het water.

We zijn niet jouw typische/standaard communicatiebureau, wél de ideale communicatiepartner wat betreft events, partnerships en sustainability.

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller binnen deze domeinen, hebben we heel wat expertise opgebouwd en helpen we je graag verder met jouw communicatieprojecten.

Of het nu gaat om het vinden van de juiste positionering en strategie, communicatieadvies, media-consultancy, online marketing, ontwikkeling van websites, contentcreatie ( foto & video), copywriting, vormgeving van communicatiemiddelen – online/offline, ,… We gaan samen op zoek naar de juiste aanpak om een sterke kanaalmix samen te stellen.

Niet alles gebeurt in-house bij Zanzibar maar dat hoeft ook niet. We zijn jouw communicatiemanager die alles in goede banen leidt en naast onze eigen expertise en skills de juiste partners aanhaakt om tot het beste resultaat te komen.

We werken liefst op lange termijn samen, zodat we een duurzame samenwerking kunnen aangaan.

Een greep uit onze klanten: Love Tomorrow Conference, BMW, Proximus, Experience Antwerp, District Antwerpen…

Bekijk onze projecten
Events

Als fullservice event - en marketingbureau organiseren en coördineren we graag een wild idee tot tastbare realiteit! Immer met een luisterend oor voor je wensen en op maat van je budget. Van bedrijfsevents, personeelsfeesten, publieksevents, incentives tot privéfeesten. Zanzibar houdt de organisatorische touwtjes stevig in handen.

Bekijk onze projecten
Partnerships

Met een doorgedreven en vertrouwenswaardige 'go-between' functie binnen de muziek- en breed culturele eventwereld enerzijds, en een geëngageerde bedrijfswereld anderzijds, maakt Zanzibar het verschil op vlak van eventmarketing.

Als externe consultant begeleiden we partnerships van a tot z. Een gezond partnership ontstaat vanuit een evenwichtige wisselwerking tussen duurzaam vertrouwen en een gepersonaliseerde aanpak. We nemen de handschoen op van conceptontwikkeling tot uiteindelijke realisatie. Of het nu gaat over een volwaardige campagne of een meer specifieke activatie, Zanzibar staat jou bij met raad en daad.

Daarnaast zetten we ons actief in op het aantrekken van partners voor verschillende organisatoren binnen het landschap. Met onze rijke ervaring zetten we in op ‘meerwaardepartnerships’: subtiel, niet schreeuwerig, opmerkelijk, niet opdringerig, origineel maar niet vergezocht.

Bekijk onze projecten
Hospitality

Al meer dan 20 jaar staat Zanzibar in voor de verkoop en organisatie van een brede waaier aan hospitality-ervaringen op de meest toonaangevende evenementen die België rijk is.

Op hospitality.be vind je heel het jaar door een gevarieerd aanbod. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan de MIA's, TW Classic, Rock Werchter, Werchter Boutique, Tomorrowland, Antilliaanse Feesten en Pukkelpop.

Elk arrangement krijgt zijn eigen identiteit aangemeten. Hierbij laten we ons inspireren door de sfeer, de omgeving, het programma of de historiek van het evenement, maar geven we er vervolgens onze eigen, originele draai aan.

Bekijk onze projecten