Opening Nieuwe Havenhuis Antwerpen Port of Antwerp
16|01|2019

INTERVIEW: terugblikken op 20 jaar Zanzibar met bezieler Luc Van Hove

In 1998 zag Zanzibar het levenslicht. Een event- en marketingbureau in het hartje van Antwerpen waar creativiteit en eigenzinnigheid hoogtij vieren. Dat was de ondernemersdroom van Luc Van Hove. Maar hoe staan de zaken er nu, 20 jaar later, voor? Luc aan het woord.

lees meer
Long Term Relationship Award voor Geknipt om te Winnen
21|12|2018

Zanzibar wint Long Term Relationship Award met Geknipt om te Winnen

Na 14 jaar 'Geknipt om te Winnen' voor Win for Life had Zanzibar gisteren het genoegen om de award voor Long Term Relationship in ontvangst te nemen.

lees meer
Combiwandeling Sint-Carolus Borromeuskerk en De Ruien Antwerpen
06|12|2018

NIEUW: gegidste combiwandeling in Sint-Carolus Borromeus & De Ruien

Vandaag mochten pers en genodigden in avant-première een exclusieve blik werpen achter de schermen van de Sint-Carolus Borromeuskerk, om daarna als eersten via een eeuwenoude ondergrondse doorgang af te dalen naar De Ruien.

lees meer

Het kruidige eiland
in de oceaan van events & marketing

Events

Als fullservice event - en marketingbureau organiseren en coördineren we graag een wild idee tot tastbare realiteit! Immer met een luisterend oor voor je wensen en op maat van je budget. Van bedrijfsevents, personeelsfeesten, publieksevents, incentives tot privéfeesten. Zanzibar houdt de organisatorische touwtjes stevig in handen.

Bekijk onze projecten
Partnerships

Met een doorgedreven en vertrouwenswaardige 'go-between' functie binnen de muziek- en breed culturele eventwereld enerzijds, en een geëngageerde bedrijfswereld anderzijds, maakt Zanzibar het verschil op vlak van eventmarketing.

Als externe consultant begeleiden we partnerships van a tot z. Een gezond partnership ontstaat vanuit een evenwichtige wisselwerking tussen duurzaam vertrouwen en een gepersonaliseerde aanpak. We nemen de handschoen op van conceptontwikkeling tot uiteindelijke realisatie. Of het nu gaat over een volwaardige campagne of een meer specifieke activatie, Zanzibar staat jou bij met raad en daad.

Daarnaast zetten we ons actief in op het aantrekken van partners voor verschillende organisatoren binnen het landschap. Met onze rijke ervaring zetten we in op ‘meerwaardepartnerships’: subtiel, niet schreeuwerig; opmerkelijk, niet opdringerig; origineel maar niet vergezocht.

Bekijk onze projecten
Hospitality

Al meer dan 15 jaar staat Zanzibar in voor de verkoop en organisatie van een brede waaier aan hospitality-ervaringen op de meest toonaangevende evenementen die België rijk is.

Op hospitality.be vind je heel het jaar door een gevarieerd aanbod. Elk arrangement krijgt zijn eigen identiteit aangemeten. Hierbij laten we ons inspireren door de sfeer, de omgeving het programma of de historiek van het evenement, maar geven we er vervolgens onze eigen, originele draai aan.

Bekijk onze projecten
Tourism

Wil je rondleidingen organiseren in je bedrijf, organisatie, gemeente of stad? Of de bestaande tours in een nieuw jasje steken? Wil je de toeristische sector induiken en heb je hulp nodig bij de uitwerking van je idee? Of weet je geen raad met het cultureel erfgoed in je bezit? Dan is Zanzibar de partner waarmee je in zee wilt gaan!

Van conceptualisatie tot marketing, we bijten ons vast in de volledige organisatie, coördinatie en administratie die komt kijken bij toerismeprojecten. En bekijken met een ervaren blik de opportuniteiten die voor het grijpen liggen. Immer met respect voor het verleden en een maatschappelijke geëngageerde kijk op de toekomst.

Bekijk onze projecten