Events by ZNZ

Winters Geluk District Antwerpen

In opdracht van District Antwerpen realiseerde Zanzibar bvba voor het derde jaar op rij 'Winters Geluk'. Het evenement vormt een lichtpunt in de donkere wintermaanden, richting lente. Het district wil hiermee zijn inwoners trakteren op warmte, licht, sfeer en gezelligheid.
De locatie wijzigt jaarlijks: in 2017 waren we te gast op de Schoolplak, het jaar daarvoor op de Dageraadplaats en de eerste editie bezocht het Mechelseplein in 2015.

Een nieuwe traditie!
Zanzibar presenteerde met 'Winters Geluk' een evenement met een focus op het sfeervolle karakter van de namiddag / avond, gekoppeld aan een kwalitatief sterk artistiek en animatief programma.
Met dit evenement wilden we tevens een nieuwe geeftraditie opstarten, die moet uitgroeien tot een sterk terugkerend en duurzaam element in de jaarlijkse winterhappening van het District Antwerpen. Dit met een groot accent op interactieve samenwerking en heerlijk feestgedruis.
Het "Ge-Schenkt Geefplein" heeft dan ook een groot succes en vele bezoekers schenken hun spullen weg. Anderen kunnen dan weer snuisteren en iets meenemen naar huis.

Datum: sinds 2015
Locatie: Antwerpen
Klant: District Antwerpen

   NL   FR