Events by ZNZ

Opening Nieuw Havenhuis Antwerpen

Van 22 tot 25 september 2016 organiseerde Zanzibar in samenwerking met de diensten Communicatie en Personeel van Port of Antwerp de prestigieuze en feestelijke opening van het nieuwe Antwerpse Havenhuis.

Zo gingen we van start op 22 september met de officiële openingsceremonie & -spektakel in aanwezigheid van Havenschepen Marc Van Peel, minister van Mobiliteit Ben Weyts, Brits ambassadrice Alisson Jane Rose en Patrick Schumacher, directeur van Zaha Hadid Architects.

Op 23 september hadden we het genoegen om 1.400 personeelsleden van het Havenbedrijf in de watten te mogen leggen op een exclusief personeelsfeest dat voor hen meteen de nieuwe start in hun nieuwe werkomgeving betekende.

Op zaterdag 24 en zondag 25 september was het aan het grote publiek om de nieuwe parel in de Antwerpse skyline te komen bezoeken. We organiseerden rondleidingen doorheen het oude en het nieuwe gebouw, een exclusief avondfeest met dj’s en live-muziek en als kers op de taart een adembenemend vuurwerk.

Het eindresultaat een reeks zeer geslaagde events die zowel door genodigden, publiek als (inter)nationale pers enorm positief en enthousiast onthaald werden.

AFTERMOVIE 

Datum: 22 - 25 september 2016
Locatie: Nieuw Havenhuis, Antwerpen
Klant: Port of Antwerp

   NL   FR