Events by ZNZ

Inhuldiging Kieldrechtsluis

AFTERMOVIE

Op vrijdag 10 juni wordt de Kieldrechtsluis, de grootste sluis van de wereld, officieel ingehuldigd door Zijne Majesteit de Koning.
Op zaterdag 11 en zondag 12 juni kan het grote publiek de Kieldrechtsluis en de uitgestrekte haven van Antwerpen komen bewonderen.

Zanzibar staat in voor de creatie, invulling, coördinatie en productie van deze driedaagse happening, en daar zijn we fier op!

De sluis, een van de grootste Vlaamse infrastructuurprojecten van de afgelopen jaren, verzekert de optimale toegang tot het dokkencomplex op de Linkerscheldeoever in de Antwerpse haven. Op de site van de Kieldrechtsluis wordt door middel van een indrukwekkende containerconstructie een heus dorp neergezet, waar heel wat te beleven valt. Zo zal er een imposante fototentoonstelling te bezichtigen zijn, die je een uniek beeld geeft op de bouw van de Kieldrechtsluis. De grootste sluis ter wereld kan je in zijn totaliteit komen bezichtigen vanuit het grootste rad van Europa (hoogte 55m) . Vanuit het rad heb je een adembenemend uitzicht op de Kieldrechtsluis, de haven van Antwerpen en de omliggende gebieden. U vindt alle praktische info op de website: www.kieldrechtsluis.be

Grijp dus deze unieke kans om de uitgestrektheid van de haven te bewonderen. Het zal zeker de moeite lonen om een kijkje te komen nemen.

Datum: 10-12 juni 2016
Locatie: Kieldrechtsluis, Kallo
Klant: MOW Vlaanderen & Port of Antwerp

   NL   FR