De Ruien - Antwerpen Ondergronds De Ruien - Antwerpen Ondergronds
Bezoeken Centrales Electriciteitsdistributie Elia Bezoeken Centrales Electriciteitsdistributie Elia
Bezoeken Centrales Electriciteitsproductie Electrabel Bezoeken Centrales Electriciteitsproductie Electrabel

Guided Tours by ZNZ

Zanzibar zorgt met “Guided Tours” voor de volledige organisatie en coördinatie van begeleide rondleidingen. Tot onze portfolio behoren onder andere de bezoeken aan de centrales van ENGIE Electrabel en Elia én de bezoeken aan De Ruien in Antwerpen.
Wij activeren de bezoekprojecten, informeren de bezoekers, behandelen de boekingen en voeren de bezoeken uit binnen eigen gecreëerde formats.
Naast de creatieve en administratieve invulling van deze projecten, verzorgen we ook de doelgerichte organisatie, werving, coaching en training van de nodige gidsen en onthaalmedewerkers.
Tenslotte nemen we ook de ontwikkeling van nieuwe en multimediale concepten, om bezoeken aantrekkelijker te maken, ter harte.

Wil je rondleidingen organiseren aan je bedrijf? Ben je op zoek naar een nieuwe insteek voor de bestaande tours? Wil je de toeristische sector induiken en heb je hulp nodig bij de uitwerking van je idee? Dan is Zanzibar de ideale partner.
Wij kunnen je helpen van consultancy, over begeleiding tot de volledige uitwerking en administratieve opvolging van jouw rondleiding.

 

 

   NL   FR