17|12|2023

Barbie, The Movie

Na verschillende samenwerkingen met Vivaldis voor de zomerse personeelsfeesten, mochten we nu eens in de winter aan de slag! Voor hun personeelsfeest was er een heel duidelijke briefing: ‘Barbie, the movie’ & over the top!

lees meer
01|08|2023

Love Tomorrow Conference 2023: bigger, better and bolder!

Ook dit jaar stond Zanzibar mee in voor de organisatie van de Love Tomorrow Conference. Meer dan 4.500 bezoekers vonden hun weg naar de festivalsite van Tomorrowland. Niet 1 maar 5 stages werden ingezet om meer dan 35 sprekers te hosten. Doorheen de dag kon je aan een van de 5 stages geïnspireerd worden door (inter)nationale sprekers.

lees meer

Het kruidige eiland
in de oceaan van events & marketing

Events

Als fullservice event - en marketingbureau organiseren en coördineren we graag een wild idee tot tastbare realiteit! Immer met een luisterend oor voor je wensen en op maat van je budget. Van bedrijfsevents, personeelsfeesten, publieksevents, incentives tot privéfeesten. Zanzibar houdt de organisatorische touwtjes stevig in handen.

Bekijk onze projecten
Hospitality

Al meer dan 20 jaar staat Zanzibar in voor de verkoop en organisatie van een brede waaier aan hospitality-ervaringen op de meest toonaangevende evenementen die België rijk is.

Op hospitality.be vind je heel het jaar door een gevarieerd aanbod. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan de MIA's, TW Classic, Rock Werchter, Werchter Boutique, Tomorrowland, Antilliaanse Feesten en Pukkelpop.

Elk arrangement krijgt zijn eigen identiteit aangemeten. Hierbij laten we ons inspireren door de sfeer, de omgeving, het programma of de historiek van het evenement, maar geven we er vervolgens onze eigen, originele draai aan.

Bekijk onze projecten
Partnerships

Met een doorgedreven en vertrouwenswaardige 'go-between' functie binnen de muziek- en breed culturele eventwereld enerzijds, en een geëngageerde bedrijfswereld anderzijds, maakt Zanzibar het verschil op vlak van eventmarketing.

Als externe consultant begeleiden we partnerships van a tot z. Een gezond partnership ontstaat vanuit een evenwichtige wisselwerking tussen duurzaam vertrouwen en een gepersonaliseerde aanpak. We nemen de handschoen op van conceptontwikkeling tot uiteindelijke realisatie. Of het nu gaat over een volwaardige campagne of een meer specifieke activatie, Zanzibar staat jou bij met raad en daad.

Daarnaast zetten we ons actief in op het aantrekken van partners voor verschillende organisatoren binnen het landschap. Met onze rijke ervaring zetten we in op ‘meerwaardepartnerships’: subtiel, niet schreeuwerig, opmerkelijk, niet opdringerig, origineel maar niet vergezocht.

Bekijk onze projecten
Communication

Ook op het vlak van communicatie voelen we ons als een vis in het water.

We zijn niet jouw typische/standaard communicatiebureau, wél de ideale communicatiepartner wat betreft events, partnerships en sustainability.

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller binnen deze domeinen, hebben we heel wat expertise opgebouwd en helpen we je graag verder met jouw communicatieprojecten.

Of het nu gaat om het vinden van de juiste positionering en strategie, communicatieadvies, media-consultancy, online marketing, ontwikkeling van websites, contentcreatie ( foto & video), copywriting, vormgeving van communicatiemiddelen – online/offline, ,… We gaan samen op zoek naar de juiste aanpak om een sterke kanaalmix samen te stellen.

Niet alles gebeurt in-house bij Zanzibar maar dat hoeft ook niet. We zijn jouw communicatiemanager die alles in goede banen leidt en naast onze eigen expertise en skills de juiste partners aanhaakt om tot het beste resultaat te komen.

We werken liefst op lange termijn samen, zodat we een duurzame samenwerking kunnen aangaan.

Een greep uit onze klanten: Love Tomorrow Conference, BMW, Proximus, Experience Antwerp, District Antwerpen…

Bekijk onze projecten